Van egy jó ötlete, egy terve és megvan a vállalkozás elindításához szükséges háttere, de nem akar a mindennapos operatív irányításban és munkafolyamatokban részt venni, nem akar új alkalmazottakat felvenni, mégis szeretné költséghatékonyan működtetni vállalkozását? Erre nyújt megoldást a Taylor & Nash által biztosított támogatás. A Taylor & Nash Kft. szakértői átveszik Öntől a cégvezetés és működtetés minden terhét. Biztosítjuk a jogi, könyvelési, pénzügyi, általános és teljes működés-fenntartási feladatok ellátását. Amennyiben Ön a vállalkozásából csak a profitot szeretné realizálni, de a profit megszerzésére irányuló munkát már inkább másra hagyná, akkor cégünk szolgáltatása megoldást nyújt Önnek. A szervezet operatív irányításának átvételével az Ön jogköre semmiben nem sérül. Ön marad a vállalkozás tulajdonosa és Ön hozza a döntéseket, szakértőink abban segítenek Önnek, hogy egy jól megtervezett stratégiai irányvonal mentén haladva az operatív ügyek intézését átveszi. Amennyiben Ön igényt tart rá, úgy cégünk tapasztalt, szakmailag kiemelkedő tudású ügyvezetőt is tud delegálni a vállalkozás vezetésének koordinálásához.

Azon vállalkozások számára is megoldást nyújt szolgáltatásunk, ahol a szervezet már jelentős szakmai múltra tekint vissza és több alkalmazottal rendelkezik. Napjainkban az egyes folyamatok, feladatok cégen kívüli kiszervezése rutinná vált, de sok KKV ezt nem engedheti meg magának, hiszen a kiszervezés is jelentős többletköltséget generálna. A Taylor & Nash által kínált megoldás igénybevételével azonban kedvező áron szabadulhat meg azoktól a sok időt, pénzt és energiát felemésztő adminisztratív ügyek intézésétől, amelyek eddig mindennapos problémát jelentettek. Legyen szó a legkisebb dolgoktól (levelek, csekkek postai feladása, átvétele) a legnagyobbakig (könyvelés, jogi ügyintézés).

A Taylor & Nash alkalmazásában álló belső- és külső szakértők egyaránt kiemelkedő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek. Az együttműködés első lépésekor a szakértőink megvizsgálják az Ön vállalkozását, meghallgatják és elemzik céljait és igényeit, majd a közösen kialakított irányvonalak és az elkészített vállalati helyzetkép áttekintését követően személyre szabottan összeállítják azt a szakértői csapatot, amelyre Önnek és vállalkozásának szüksége van.