A Taylor & Nash által nyújtott portfóliómenedzsment szolgáltatás célja, hogy Ön vállalkozása portfóliáját a lehető legjobban tudja összeállítani és működtetni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb nyereséget realizálja. A portfólió kialakítása stratégiai szintű feladat, amely, ha nem megfelelően van megtervezve – amellett, hogy veszteséget termel - operatív szinten is problémákat generál. Az üzleti portfólió optimális összeállítása egy összetett, magas szakértelmet kívánó feladat, amelyhez elengedhetetlen a belső környezet pontos felmérése és a piaci információk folyamatos naprakészen tartása.

Szakértőink segítenek Önnek üzleti portfóliója kialakításában és kezelésében az alábbi módszertan szerint:

   1. A kapcsolatfelvételt követően szakértőink elemzik üzleti portfóliójának jelenlegi helyzetét, összeállítását, jövedelmezőségét és egy személyes beszélgetés során felmérik az Ön igényeit, elvárásait, céljait. Majd az elkészült elemzés alapján listázzák a különböző lehetőségeket, veszélyeket és együttesen kijelölik az irányvonalat, amely a portfóliótervezés alapját képezi.

   2. Ezt követi a portfólió megtervezése. Szakértőink kialakítják azt a vállalati portfóliót, amelyben a termékek és szolgáltatások megoszlása optimálisan illeszkedik az üzleti célokhoz, figyelembe véve a rendelkezésre álló erőforrások megfelelő hozzárendelhetőségét.

   3. A tervezést követően szakértőink az átalakítási folyamatokban is szervesen részt vesznek.

   4. Az átalakítást követően pedig segítenek abban, hogy egy személyre szabott mérési és visszacsatolási módszertant alakítson ki a vezetőség, amely lehetővé teszi a folyamatok rendszeres monitoringját.