Október 1-3. között a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban került megrendezésre a II. Taylor & Nash Nemzetközi Női Vízilabda Torna. A mérkőzésen három magyar csapat mellett két olasz gárda is részt vett.

 A mezőny igen erős volt, hiszen a szegedi lányok a szentesi Hungerit-Metalcom és a ZF-Eger csapata mellett az olasz Messina és az Imperia játékosaival is vízbe szálltak. Emlékeztetőül, a Szeged az OB I-ben, újoncként az előkelő 6. helyen fejezte be a 2009/2010-es évadot, míg a Szentes a 2., az Eger játékosai pedig a 3. helyezettként zárták az idényt. A rendkívül szinvonalas és kiegyensúlyozott Olasz bajnokságban az Imperia a 3. helyezett volt, a Messina pedig az idén jutott fel az első osztályba.
A torna első napján a Szeged együttese Godova Gábor edző vezetésével először a Szentessel játszott, akik az első félidőben már négy góllal is vezettek, azonban a hazaiak remek harmadik negyedet produkáltak és ledolgozták hátrányukat, így a meccs végeredménye szoros küzdelemben 10-10 lett. Az egri csapat ellen szintén vert helyzetből kellett fordítaniuk a lányoknak, ami ismét sikerült, 9-9 lett a mérkőzés végeredménye úgy, hogy az Eger a mérközés lefújása előtt 35 másodperccel egy vitatható 5 métereshez jutott, melyet nem hibázott el, s döntetlenre hozta a magas színvonalú mérkőzést. Ezen a napon nem játszott Drávucz Rita a Taylor & Nash sztárja, de a második napon az Imperia elleni küzdelemben 5 góllal mutatkozott be a hazai közönség előtt, így szegedi gárda magabiztosan győzte le az olasz Imperia együttesét. Ez a nap a magyar csapatoknak kedvezett, hiszen az Eger 7-5-re győzte le az Imperiát, a Szentes pedig 17-7-re diadalmaskodott a Messina gárdája felett.
A kíváló hangulatú és szervezésű torna zárónapján a szegediek a Messinával találkoztak és fordulatos játékkal végül 1 góllal nyertek. A Szentes igen küzdelmes mérkőzésen döntetlenre végzett az Imepriával és jobb gólkülönbségének köszönhetően megszerezte az első helyet a Taylor & Nash Universitas Szeged előtt. A torna legjobb játékosa a válogatottként is játszó center, Tóth Ildikó (Taylor & Nash Universitas Szeged) lett, míg a legjobb kapus címet Jankovics Eszter (Hungerit-Metalcom Szentes) érdemelte ki.
A szurkolók, az edző és a szponzor, Drégelyi Zoltán nagy örömére a csapat remekül teljesített a szegedi tornán és az egy héttel korábban Egerben rendezett Rádi Kupán is, hiszen mindkét alkalommal másodikak lettek, így nagy reményekkel vágnak neki a hét végén induló bajnokságnak. A cél a 4. hely megszerzése.
 
Hajrá lányok! Hajrá Szeged!
 
Az 1. nap eredményei
Taylor & Nash Universitas Szeged – Szentes 10-10
A szegedi gólszerzők: Dalmády Sz. 3., Lengyel D. 2, , Tóth I. 2, Árkosy 1, Dalmády P. 1, Tóth P. 1.
Taylor & Nash Universitas Szeged – Eger 9-9
A szegedi gólszerzők: Tóth I. 4, Dalmády Sz. 1 , Árkosy 1, Dalmády P. 1, Lengyel D. 1, Hegedűs 1.
Eger – Messina (olasz) 15-12 (5-2, 3-2, 3-4, 4-4).
A 2. nap eredményei
Taylor & Nash Universitas Szeged – Imperia 16-8
A szegedi gólszerzők: Drávucz R. 5, Dalmády P. 4, Dalmády Sz. 2, Lengyel D. 1, Miklós D. 1, Makra 1, Tóth I. 1, Tóth P.1.
Eger – Imperia7-5
Szentes – Messina17-7
A 3. nap eredményei
Taylor & Nash Universitas Szeged – Messina 13-12
A szegedi gólszerzők: Tóth I. 6, Dalmády P. 3, Drávucz 3, Árkosy 1.
Imperia – Szentes 7-7
 
A torna végeredménye
1. Hungerit MetalCom-Szentes - 8 pont
2.Taylor&Nash Universitas Szeged - 8 pont
3.Egri Vízilabda Klub - 7 pont
4.Imperia - 4 pont
5.Messina - 0 pont.
 

Forrás:II. Taylor & Nash Nemzetközi Női Vízilabda Torna