Napjainkban a különböző pénzintézetek a hitelkonstrukciókat tucatjával kínálják a piacon. Egy laikus számára a különböző hitelek sokasága zavart okozhat, egy rosszul kiválasztott hitelkonstrukció pedig végzetes lehet. A Taylor & Nash Kft. munkatársai segítik Önt abban, hogy megtalálja az Ön és vállalkozása igényeinek minden szempontból leginkább megfelelő hitelkonstrukciót. A kiválasztásra kerülő hitelnek személyre szabottnak kell lennie, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb ponton egyezzen az ügyfél elvárásaival. Ennek biztosítása végett a hitelközvetítést cégünk az alábbi módon végzi:

· Tanácsadónk meghallgatja az Ön igényeit, elképzeléseit és korlátait.

· Irányított kérdésekkel segíti Önt a céljai meghatározásában, annak érdekében, hogy a több száz termék (a teljes hitelpiaci kínálat ismeretében) közül a legjobbat találják meg.

· A személyes találkozót követően munkatársunk elemzi az Ön által definiált elvárásokat, összeveti a piaci kínálattal és összeállítja azt a palettát, ami megfelel a kritériumoknak, amelyből Önnel együtt választják ki azt a konstrukció, amely a legjobb.

A hitel kiválasztását követően munkatársaink a hitelfolyósításáig segítik Önt az adminisztrációs követelmények teljesítésében és a teljes ügyintézésben.

· Hitelkérelem összeállítási feladatainak adminisztrációja, a kérelem benyújtása.

· Hiteligényléshez szükséges üzleti terv összeállítása és benyújtása.

· Kapcsolattartás a kiválasztott hitelkonstrukciót nyújtó bankkal.

A Taylor & Nash Kft. munkatársainak szakmai hozzáértése és tapasztalatai segítik Önt abban, hogy az Ön számára legjobb hitelt tudja igénybe venni, a legjobb konstrukcióban, a leggyorsabban lebonyolítva a hiteligénylés menetét, mindezt úgy, hogy közben leveszi az Ön válláról az adminisztrációs kötelezettségek által okozott jelentős terheket!