„A hatékony vállalat kevés erőforrás felhasználásával képes számottevő eredményt előállítani..”

 Minden vállalat, a tevékenysége során erőforrásokat használ fel. A rendelkezésre álló eszközök, know-how, pénz, emberi és egyéb erőforrások megfelelő struktúrába rendezett kiaknázása képes biztosítani a kívánt hatékonysági szintet. A vállalat hasznos teljesítménye, azaz hatékonysága növekszik, ha:

  • a teljesítménycsökkenést okozó szűk keresztmetszetek száma csökken,
  • az improduktív szabad kapacitások csökkennek,
  • a tevékenységekhez szükséges erőforrások kihasználtsága növekszik, ezáltal optimális növekedési pálya nyílik
  • felhasznált erőforrások összetételének, a külső környezet hatásmechanizmusainak változtatásával pénzeszközök szabadulnak fel, a nyereség növekszik, a profit eléri a lehetséges maximumot.

A hatékonyság fokozásának célkitűzése mentén, a Taylor & Nash vállalti folyamatok optimalizálására kidolgozott módszertana, szigorú elemzési folyamata biztos garanciát jelent a vállalati eredményesség javítására. Munkánk eredményeként 6 hónap alatt megtérülő eredményt garantálunk.

A modell és módszertan nyitott, mely lehetőséget teremt ügyfeleink egyedinek számító, project szintű problémakörének integrálására, és felmerülő kérdéseinek megválaszolására is.

A módszertan project szintű alkalmazása megoldást kínál a különféle projectek optimalizálására,

o    a projectek költségeinek minimalizálásra,

o    a projectek kockázatai elemeinek feltárására kezelésére,

o    a project határidők megfelelő kezelésére,

o    a project tervezések nehézségeinek áthidalására,

o    a project irányítások átláthatóvá tételére.

Mélyreható feltáró munka segítségével a Taylor & Nash módszertana alapján, az egyedi vizsgálati rendszer, a teljes informatikai adatgyűjtés és feldolgozás lehetővé teszi a gyors és hatékony elemző munkát.

Forrás:Taylor & Nash Kft - minden jog fenntartva